Fitness 1Fitness in Appelscha

Werken aan jouw (gezondheids)doelen, onder begeleiding van professionele instructeurs. Dat is waar Flapper Fitness voor staat. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een prettige en gezellige manier kan trainen in onze sportschool. Geen oordelen of vreemde blikken, maar gezellig samen sporten, ontspannen, plezier hebben en jezelf zijn. Onze instructeurs staan altijd enthousiast klaar om je te helpen.

 Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Fitness 2

Fitness is een combinatie van cardio- en krachttraining. Met cardiotraining wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen om activiteiten langer vol te kunnen houden. Met krachttraining wordt gewerkt aan spierkracht om sterker te worden, er strakker uit te zien en activiteiten gemakkelijker uit te kunnen voeren.

Fitness kan met verschillende doelen; afvallen, opbouwen van spiermassa, revalidatie, verbetering van gezondheid. Wat jouw doel ook is, de instructeurs van Flapper Fitness staan klaar om jou hierbij te helpen. Met een ruim aanbod van cardio- en krachtapparatuur kunnen de instructeurs voor iedereen een passend trainingsschema maken.

 

Bekijk de sportschool >>

 

Bekijk de startinformatie >>