Bodyshape

Bodyshape is de meest gevarieerde groepsles van Flapper Fitness. Van steps tot bodyfit & BBB, het komt allemaal voorbij! Met veel diverse oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu.

Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht en fitheid. Bodyshape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Hoe ziet een Bodyshape les eruit?

Een Bodyshape les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel en de andere helft bestaat uit meer uit krachtoefeningen. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf voor meer dan 100% in te zetten. Natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les verlaat je de zaal fit, energiek en soepel. 

Testimonial Shape Corry Trinks
Corry Trinks: 'Sporten en bewegen is altijd belangrijk voor me geweest. Niet alleen voor het lichamelijke, maar zeker ook het sociale gedeelte. Dat vind ik zeker terug op de donderdagavond bij Shape. Het leek me eerst niet al te zwaar, gezien het woord, maar het komt er aardig op aan! Het mooie van de Shape lessen vind ik, dat geen week dezelfde les gegeven wordt. 

 

Is Bodyshape iets voor mij?

Bodyshape is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Bodyshape is voor iedereen toegankelijk, het gebruik van diverse materialen en het aanbieden van alternatieven en/of variaties zorgt ervoor dat iedereen op eigen niveau kan meedoen. Shape is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.


Voordelen Bodyshape:

  • Complete en zeer gevarieerde training.
  • Muziek zorgt voor herkenning, motivatie en fun.
  • Eenvoudig en met veel verschillende opties, dus voor iedereen geschikt.
  • Divers materiaalgebruik zoals; elastieken, bosuballen, XCO en TRX zorgen voor afwisseling in de training.
  • Verbetering van coördinatie, kracht en mobiliteit.
  • Tijdens een Bodyshape les verbrand je tussen de 400 en 600 calorieën.


>> NAAR DE LESTIJDEN

 

Zelf een keer een Bodyshape-les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!