BBB

Met de BBB staan 3 belangrijke delen van het lichaam centraal; Buik, Billen & Benen. Met cardio- en krachtoefeningen pakken we deze gebieden aan! 

Tijdens deze les pakken we de buik, benen & billen aan. Dit doen we met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door deze combinatie verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam.

Is BBB iets voor mij?

In de les maken we gebruik van diverse materialen, zoals; gewichten, elastieken, steps, bosu-ballen, swiss-ballen en nog veel meer. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen word je net iets meer uitgedaagd. Met variatie aan oefeningen en het bepalen van je eigen intensiteit is BBB een toegankelijk groepsles. Dus voor jong en oud, een beginner of gevorderde, BBB is voor iedereen!

Testimonial BBB Manon Akkerman
Manon Akkerman: 
‘Tijdens de BBB lessen hangt er een sportieve en positieve sfeer. Er wordt duidelijke uitleg gegeven over de oefeningen en de instructeur geeft je net het extra zetje om alles te geven! Met de leuke muziek erbij maakt het het helemaal af! Na de lessen heb ik altijd een voldaan gevoel en zie ik uit naar de volgende les!’


Hoe ziet een BBB les eruit?

De lessen BBB starten met een warming-up. Daarna volgt de kern van de training waarbij cardio- en krachtoefeningen gedaan worden. Focus ligt hierbij op de spiergroepen in de benen, billen en buik. Hierbij worden ook oefenngen meegenomen voor de dieper gelegen spieren die zorgen voor stabiliteit van het lichaam, zodat het lichaam beter is opgewassen tegen blessures. Als afsluiting wordt er een cooling down gedaan met rek- en strekoefeningen.


Voordelen BBB:

  • Stimuleert de spierkracht en het spieruithoudingsvermogen van de buik, billen en benen.
  • Stimuleert de flexibiliteit, het evenwicht en de coördinatie van het lichaam.
  • Zorgt voor vetverbranding.
  • Iedereen kan de oefeningen uitvoeren op eigen niveau.
  • Goed voor de conditie.
  • Is voor jong & oud.
  • Veel variatie in oefeningen.


>> NAAR DE LESTIJDEN   

 

Zelf een keer een BBB-les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!