outdoor

 

BOOTCAMP iets voor jou?

Wil je fysieke uitdaging en met je conditie/uithoudingsvermogen aan de slag, maar je wilt wel graag buiten wat gaan doen, dan is Bootcamp voor jou dé uitdaging.

 

Deze nieuwe fitnesshype doe je (meestal) buiten, in groepsverband en onder leiding van een professionele instructeur, met als doel het zo snel mogelijk verbeteren van je conditie, spierkracht en lichamelijke vorm. Onder begeleiding van een professionele en enthousiaste instructeur wordt een basistraining aangeboden, waarbij tijdens de training onderscheid gemaakt wordt tussen startende en meer gevorderde sporters. Hierbij komt het kenmerk van Flapper Fitness weer naar boven: Dichtbij je klanten staan en ze persoonlijk op hun eigen niveau benaderen. Iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd!

De uitdagende sportomgeving is heel dichtbij; de Van Emstweg uitlopen en je bent in het bos of op de zandvlakte waar je aan de slag kunt met boomstammen, TRX, touwen en autobanden.

Voor wie is het nu?
Je hebt al een tijdje zin om meer te gaan bewegen. Je oude gympies blijven maar in de kast staan. Eigenlijk heb je iemand nodig die je even een "Boot onder je kont geeft" en zegt "kom op joh". Dan zijn een aantal uitdagende lessen een eerste stap.... en wij helpen je. Daarna ga je op eigen kracht verder.... of we zien je weer in het najaar bij de volgende reeks lessen.

Wat kan ik verwachten?
Een gevarieerde training waarbij de je het leuk vind persoonlijk, maar ook als groep uitgedaagd te worden. Je gaat opzoek naar je grenzen, durft de longen vol te zuigen met frisse lucht. Elke training is anders en elke training is een uitdaging. Een uitdaging met elkaar, tegen elkaar maar vooral ook een gevecht met jezelf! Iedereen kan op zijn of haar niveau de training doorstaan. Ideaal om af te vallen of gewoon lekker te bewegen! Als je niet bang bent voor zand in je schoenen....