groepslessen02

 


Dru Yoga is een van de vele vormen van yoga, die zijn oorsprong vindt in India. Deze vorm gaat uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling.

Het is daardoor sierlijk om te zien, maar ook een krachtige manier om stress te verminderen en je lichaam soepel en fit te houden. Het bevordert je innerlijke stabiliteit en rust, activeert de energiestroom in jezelf, ruimt innerlijke blokkades op,
maakt je geest rustig en geeft meer levenslust. Tevens verhoogt het je weerstand en brengt je lichaam en geest in balans.

Dru Yoga is er voor jong en oud; je eigen grenzen zijn het uitgangspunt.

Wat heb je nodig? Makkelijk zittende kleding, sokken en een dekentje/slaapzak om je warm te houden tijdens de ontspanning.

Onze Dru yoga lerares is Shobha Cleveringa. Zij heeft haar driejarige opleiding gevolgd bij de "Life Foundation" in Wales en behaalde haar diploma in het jaar 2000. Tevens heeft zij cursussen in meditatie, tarot en massage gedaan. Zij is ook reiki-healer.

Zij heeft een aantal jaren yogales gegeven in Brabant, waar zij toen woonde. Door haar vele reizen naar India, waar ze een grote affiniteit mee heeft, is ze vertrouwd met de indiase filosofie en yoga traditie. Sinds een aantal jaren woont zij in Appelscha en hoopt ook hier de mensen enthousiast te maken voor Dru Yoga.

Lestijden: 
Dinsdag   10:00 - 11:00      18:30 - 19:30