groepslessen02

 


In deze drukkte tijden zijn mensen op zoek naar nieuwe uitdagingen, naar zichzelf, een uitstapje om uit de stress te stappen.

De Chinese bewegingsleer Chi Neng Qigong is uitermate effectief voor het versterken van zowel lichaam als geest. De eenvoudige en sierlijke oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (Qi) en maken je lichaam ontspannen en krachtig. De fysieke bewegingen zijn eenvoudig te leren. Resultaat: je vitaliteit neemt toe en je gezondheid ook.

Enkele reacties van deelnemers:

“Qigong betekent ontspanning, tijd voor jezelf, energie echt voelen = Mooi!”

“Het is een ontspannende inspanning, bewegende meditatie die je doet beseffen dat alles eenheid is.”

“Ik vind het leuk en het werkt ontspannend. Ik doe het om meer balans te krijgen tussen lichaam en geest. Ik ben altijd heel druk in mijn hoofd en ik hoop dat dit door deze lessen beter wordt.”

“Qigong leert mij energie te vergaren uit de natuur om me heen. En ik breng mijn hart thuis.”

“Het houdt me lekker soepel en het geeft me ruimte zowel lichamelijk als geestelijk.”

“Iedere keer ervaar ik meer en meer. Ik vind het zeer de moeite waard, raad wel aan om even door te zetten. Kevin’s begeleiding is erg prettig.”

 

Onze Chi Neng Qigong instructeur is Kevin Sliva. Kevin is sinds 2010 gecertificeerd level 1 Chi Neng Qigong instructeur (Chi Neng Instituut Nederland). Tevens is Kevin sinds 2008 gediplomeerd Zen Shiatsu therapeut.