April
actie! 

Start met sporten in april en ontvang bij je inschrijving een gratis Flapper Fitness Sportshirt! 

Lees meer...

Gezond 
Ooststellingwerf

De gemeente Ooststellingwerf zet extra in op gezondheid en de lichamelijke en mentale gezondheid. Daarom kun je nu bij de Gezonde Huiskamer Bus langskomen voor een gratis leefstijlcheck. 

Lees meer...

Olympische
winterspelen

Sinds vrijdag 4 februari zijn de Flapper Fitness Olympische Winterspelen in volle gang. Er wordt door de sporters op 5 verschillende onderdelen gestreden om gouden, zilveren en bronzen medailles. 

Lees meer...

Nieuwe groepsles
Yin Yoga

Nieuw op de donderdagochtend bij Flapper Fitness; Yin Yoga. Yin Yoga is een vorm van yoga die zorgt voor ontspanning en versoepeling van het lichaam. 

Lees meer...

Nieuw groepslesrooster!

We hebben speciaal voor jullie een nieuw groepslesrooster opgesteld. Bekijk hem gauw en reserveer een plekje bij jouw favoriete groepsles(sen)!

Lees meer...

Corona update 
15-1-2022

We zijn heel blij dat we de deuren van de sportschool weer hebben mogen openen voor jullie. Naast de fitness mogen ook de groepslessen weer worden opgestart.

Lees meer...

fLAPPER FITNESS
HOME WORK-OUTS

Op donderdag 23 en vrijdag 24 december heeft Team Flapper Fitness bij haar leden cadeautjes bezorgt om de lockdown sportief door te komen. 

Lees meer...

Corona update 
19-12-2021

Daar stond ik dan zaterdagavond, in het midden van de sportschool met een A4’tje in mijn hand. Voor de derde keer plakte ik hem op de deur en sloot ik de sportschool af met de gedachte dat er voorlopig geen sporters komen sporten.

Lees meer...

Corona Toegangsbewijs

Wat eerst al overal te lezen was, werd bevestigd in de persconferentie. Vanaf 6 november is het verplicht om een Corona-toegangsbewijs te tonen in de fitness. 

Lees meer...

DE TJJ GAAT WEER VAN START!

Het is alweer oktober en dat betekent dat het nieuwe TJJ (Tien Jaar Jonger) seizoen weer van start gaat! Heb jij ook zin om je weer tien jaar jonger te voelen? 

Lees meer...

'aPPELSCHA WORDT WEER FIT!' 

Geef je fitheid een boost en doe mee met ‘Appelscha Wordt Weer Fit!' 10 weken werken aan je conditie, kracht en of gewicht. Bepaal zelf je doel òf doelen.

Lees meer...

Vacature Alert ! 
Allround fitnessinstructeur

Ben jij een sportliefhebber die wil werken in de fitnessbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste fitness en/of groepslesinstructeur voor 8-12 uur per week.

Lees meer...

nieuwe groepsles!
Wandelfitt

Ken je de Flapper Fitness Betonpad Challenge nog? We hebben het in een nieuw jasje gestoken; onze nieuwe groepsles WandelFitt. 

Lees meer...

Corona update 
13-5-2021

19 mei, de datum waarop de lampen weer aan kunnen doen, de datum waarop we weer kunnen gaan doen waar we zo goed in zijn. 

Lees meer...

Duo PT-training

Een nieuw jaar, vele goede voornemens en een sportschool die gesloten is. 
Daar heeft Flapper Fitness Appelscha wat op bedacht: Duo PT-Training! 

Lees meer...