individueel

 

Flapper Fitness en Eten en Bewegen in Balans

Sinds september 2019 werkt Flapper Fitness samen met Gea Hut van ‘Eten en Bewegen in Balans’.
Gea is gediplomeerd gewichtsconsulent/ leefstijlcoach en zowel leden van Flapper Fitness als niet-leden kunnen bij haar terecht voor vragen over: voeding, gewichtsbeheersing en ontspanning. Samen bieden wij een totaalconcept voor meer grip op vitaliteit.

 

Als je gezonder wilt leven en gezond wilt afvallen, maar je weet niet waar je moet beginnen of je bent bang het niet vol te houden, dan helpt Gea je graag om een eigen ritme te vinden. Hierdoor zal volhouden gemakkelijker worden.

Kortom:
3 pijlers onder 1 dak: Voeding, beweging en ontspanning.

Deze 3 pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Is er 1 pijler uit balans dan heeft dat invloed op de andere pijlers en dus op jouw vitaliteit. Het kan dan lastiger zijn je doelen te behalen. Wij helpen je met jouw balans.

Praktijk Eten en Bewegen in Balans biedt advies over voeding en bewegen, op weg naar jouw nieuwe leefstijl. Je kunt het beweegadvies direct toepassen bij Flapper Fitness in de sportschool en/of tijdens de gezellige gevarieerde groepslessen.

Heb je vragen over voeding (afvallen, aankomen, gezond eetpatroon), slaap en bewegen?
Neem dan contact op met Flapper Fitness of Gea, wij helpen je graag verder.

Telefoon:
    Gea   06-22790018
    Flapper Fitness  0516-430305

Mail:              
    Gea   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.              
    Flapper Fitness   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast kun je voor verdere informatie altijd terecht aan de bar bij Flapper Fitness.

Gea is aanwezig bij Flapper Fitness op maandag en woensdag.

De praktijk is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Voor de cliënt die aanvullend verzekerd is, kan een gedeelte (of volledig) vergoed worden door jouw zorgverzekering (je eigen risico wordt niet aangesproken).

Gea Hut