individueel

 

Met het voedingsprogramma van Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wil halen, het kan allemaal met Body Support.

Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet, het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. 

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om jouw doel te bereiken, daarvoor heb je een persoonlijke coach en een mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema's, leer en varieer. 

 De coaching bij Body Support wordt gedaan door een opgeleide coach van Flapper Fitness. Deze coach begeleid je gedurende het traject middels voedingsadvies, maar bespreekt ook de voortgang, valkuilen en barrières. Wij willen dat je resultaat boekt en tevreden bent, openheid en wederzijds vertrouwen zijn hierbij essentieel. 

Naast de fysieke coach maken we bij Body Support gebruik van een werkboekje. Het werkboekje zorgt enerzijds voor extra kennis en inzicht, wat goed is en waarom en daarnaast zorgt het boekje dat de intrinsieke motivatie (hetgeen je zelf graag wil, motivatie door een behoefte/ambitie) op niveau blijft zodat resultaten behaald worden. 

Middels een digitale module kun je zelf bijhouden wat er gegeten moet worden en via het logboek bijhouden wat er gegeten is. De mogelijkheid bestaat om het dagmenu aan te passen wanneer er producten zijn die je niet lekker vindt. 

Wanneer er gestart wordt met Body Support houd je eerst een voedingslogboek bij. Na circa 5/7 dagen vindt de intake plaats met jouw persoonlijke coach. Aan de hand van deze intake zorgt de coach ervoor dat er een voedingsschema op maat wordt gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeuren en kennis. 

Wat krijg je bij Body Support? 

- Complete menu's
- Variatielijsten
- Boodschappenlijsten
- Weegmomenten
- Coachmomenten
- Beweegadvies
- Mobiele inlogsite met eetboekje
- Werkboekje 
- 5-12 kg gewichtsverlies in vet in 12 weken

Tarieven Body Support

Startpakket - 3 maanden - voor € 149,-

- Intake
- 12 verschillende weekmenu's 
- 4-6 coachgesprekken (afhankelijk van de voortgang) 
- Diverse weegmomenten
- Online coaching
- Digitale ondersteuning (app) 
- Digitale kennis 

Onbeperkt sporten + BodySupport begeleiding - voor €80,00 per maand. 

1x per week sporten + Body Support begeleiding - voor €65,00 per maand.