spinning01

 

Spinning


De meestbezochte en gevulde groepsles. Deze vorm van bewegen op muziek is gebaseerd op een jarenlang beproefd en zeer doordacht trainingsprogramma.

Het is een groepsactiviteit waarbij op het ritme van de muziek wordt gefietst. De elementen van het "fietsen op de weg" zijn naar binnen gehaald, waarbij je in een uur tijd heerlijk kunt trainen. Dit allemaal onder leiding van een ervaren instructeur.

Spinning ontspant niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Tevens worden billen en benen verstevigd en door de duurtraining wordt een grote aanspraak gedaan op de vetverbranding en het uithoudingsvermogen. Kortom een ideale conditietraining waarbij ook plezier hoog in het vaandel staat.

Man of vrouw, jong of oud het maakt bij spinning niet uit, iedereen kan meedoen!De instructeur brengt elke deelnemer uitdagend, maar altijd veilig, naar de grenzen van zijn of haar conditionele mogelijkheden. In een les is iedereen gelijk, want u traint gezamenlijk. U bedient uw eigen knop en traint voor uzelf.

De trainingen die bij Flapper Fitness worden gegeven zijn van hoog niveau. Iedere maand wordt door onze instucteurs getraind op nieuwe technieken. Ook werken wij met trainingen van Club Joy, Solid Sound en Move-Ya (Duitsland).