groepslessen01

 


Shape is de meest gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu.

Je werkt op plezierige wijze aan je co├Ârdinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht en mentale en fysieke fitheid.

In het krachtdeel gebruiken we de bosubal, swiss bal, gewichten en trx. Shape laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Is Shape iets voor mij?
Shape is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Shape is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau's opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. Shape is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Hoe ziet een Shape les eruit?
Een Shape les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.