groepslessen01

 


Club Power is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten.
De zwaarte van de gewichten kun je zelf bepalen.

De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op Club Power. Spierconditie, spierversterking,spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.

Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
  • Samen trainen wat motiverend werkt
  • Een goede en enthousiaste coach
  • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
  • Eenvoudig en dus voor iedereen

Voor wie is Club Power?
Club Power is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Club Power zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Club Power binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Fitness oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografie├źn is de basis van Club Power.

De sfeer tijdens een Club Power les
De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. Club Power is onderhoudend. Een bezoek aan Flapper Fitness wordt een heerlijk uitje met Club Power.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

Simpel, effectief, veilig en fun. Rock your Body!

Lestijden: 
Maandag     20:00 - 21:00
Woensdag   20:00 - 21:00