Ken je de Flapper Fitness Betonpad Challenge nog? We hebben het in een nieuw jasje gestoken; onze nieuwe groepsles WandelFitt. Trek je sport- schoenen aan en ga met Marco op pad.

De mooie outdoor sportomgeving is wel heel dichtbij; de Van Emstweg uitlopen en je bent in de mooie bossen van Appelscha. Hier ligt het Betonpad, een verhard wandelpad van 2,2 kilometer lang. Het pad is een aantal jaren geleden door de gemeente gelegd en is dé ideale sportomgeving. 

Hoe ziet een WandelFitt les eruit?

Een WandelFitt les is buiten in de openlucht, in groepsverband en onder leiding van een professionele instructeur. De les heeft als doel; het verbeteren van je conditie, spierkracht en lekker bezig zijn.
Hierbij komt het kenmerk van Flapper Fitness naar boven: Dichtbij en iedereen op eigen niveau uitdagen!
De training start bij Flapper Fitness, vanuit daar wandel je samen met de groep richting het bos. In het bos zal je het Betonpad gaan wandelen of een andere route. Ondertussen zul je op plekken stoppen om daar oefeningen te doen voor het gehele lichaam. 

Is WandelFitt iets voor mij?

WandelFitt is een laagdrempelige groepsles waar iedereen aan mee kan doen! Getraind of ongetraind, het maakt niet uit. Onder begeleiding van onze enthousiaste instructeur Marco wordt er een training aangeboden, waarbij tijdens de training onderscheid wordt gemaakt voor de individuele sporters. 
Bij WandelFitt worden spieren in het gehele lichaam aangesproken en word je conditie verbeterd. 

Voordelen WandelFitt:

  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding. 
  • Samen trainen wat motiverend werkt. 
  • Complete en gevarieerde lichaamstraining. 
  • Materiaalgebruik dat zorgt voor afwisseling.
  • Een goede en enthousiaste instructeur, die je blijft inspireren voor werken aan je algemene fitheid.


>> NAAR DE LESTIJDEN

 

Zelf een keer een WandelFitt-les uitproberen? Dat kan! 
Schrijf je nu in voor een gratis proefles!