Fysiotherapie in appelscha 

Heb je last van een klacht of een blessure? Behandeling door een fysiotherapeut kan je helpen om weer probleemloos te bewegen. Flapper Fitness werkt samen met dé fysiotherapiepraktijk in Ooststellingwerf: Fysiotherapie Oosterwolde

Waarom naar de fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut is een specialist op het gebied van het bewegingsapparaat. Het kan dat je tijdens het sporten merkt dat bewegen niet meer goed aanvoelt, of tijdens je dagelijkse leven. Of misschien merk je dat je last krijgt van een (oude) blessure. In deze gevallen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Hij of zij kan je helpen om de klachten te beoordelen, jou adviezen geven en eventueel samen met jou een behandelplan op te stellen. 

Fysiotherapie bij Flapper Fitness 

Elke dinsdagochtend is Evelien Flapper aanwezig bij Flapper Fitness. Hier heeft zij een behandelruimte en de fitnesszaal tot haar beschikking om behandelingen uit te voeren. Daarnaast is Evelien ook regelmatig in de fitnesszaal aanwezig. Mocht je een vraag voor haar hebben, schroom dan niet! 
Mocht je last hebben van lichamelijke klachten dan kan Evelien je helpen om hiernaar te kijken. Daarnaast kan zij jou ook adviezen geven met betrekking tot jouw trainingsschema. 
Wanneer je verzekert bent, verlopen behandelingen via jouw zorgverzekering. Goed om te weten: Fysiotherapie Oosterwolde heeft contracten met alle zorgverzekeraars. 

 

Heb je klachten en wil je een afspraak maken bij Evelien?
Bel naar Fysiotherapie Oosterwolde: 0516-512775.
Of vul hieronder het contactformulier in en ze neemt zo spoedig mogelijk contact met je op!