Fitnessinstructeur | Personal Trainer | Groepslesinstructeur; TJJ, Power, BBB & KidsFitt | Fysiotherapeut

Hallo, ik ben Evelien Flapper. Al van kleins af aan ben ik te vinden in de sportschool om te helpen in de zaal of bij de KidsFitt. In 2017 ben ik begonnen met werken in de fitnesszaal en heb ik veel van mijn kennis mogen leren van mijn vader Yvo Flapper. Sinds 2018 run ik samen met mijn moeder Marjan de sportschool. Dit doe ik met veel passie en ik vind het super leuk om te doen!
Ik ben regelmatig beneden in de zaal te vinden om te werken als instructeur of om zelf te sporten. Daarnaast ben ik ook groepslesinstructeur bij; TJJPowerBBB en KidsFitt.
In juni 2022 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hierdoor heb ik veel kennis van het bewegingsapparaat en vind ik het erg leuk om mensen met blessures of andere klachten te helpen binnen de sportschool. In 2020 heb ik mijn diploma voor Fitnesstrainer A gehaald en in juni 2022 mijn Fitnesstrainer B.
Naast mijn werk in de sportschool ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Oosterwolde. Op dinsdagochtend en vrijdagmiddag werk in vanuit onze locatie bij Flapper Fitness en op woensdagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend vanuit locatie Snellingerdijk 60D in Oosterwolde. 

Ik hoop je te zien in de sportschool en als ik je ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag!