Bodyshape is de meest gevarieerde groepsles van Flapper Fitness. Van steps tot bodyfit & BBB, het komt allemaal voorbij! Met veel diverse oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu.

Lees meer...

Ken je de Flapper Fitness Betonpad Challenge nog? We hebben het in een nieuw jasje gestoken; onze nieuwe groepsles WandelFitt. Trek je sport- schoenen aan en ga met Marco op pad.

Lees meer...

Challenge is fitness voor jeugd onder de 16 jaar. Samen met leeftijdsgenoten individueel sporten in de fitnesszaal, op de cardio- en krachtapparatuur. Dit allemaal onder begeleiding van deskundige  instructeurs. 

Lees meer...

Sporten is voor kinderen erg belangrijk! KidsFitt is een training waarbij kinderen samen met leeftijdsgenootjes spelenderwijs werken aan nieuwe vaardigheden. Hoe meer bewegen & plezier, hoe beter!

Lees meer...

Bij pilates staan houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op het lichaam en de geest centraal. Het is een effectieve training die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt.

Lees meer...

Power Yoga is een groepsles waar je werkt aan lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Power Yoga prikkelt je lichaam & geest.

Lees meer...

Met de BBB staan 3 belangrijke delen van het lichaam centraal; Buik, Billen & Benen. Met cardio- en krachtoefeningen pakken we deze gebieden aan! 

Lees meer...

KickFitt is een intensieve groepsles, waarin kracht, uithoudingsvermogen en boksen gecombineerd worden. Een uurtje rammen op die kickbag en jezelf uitdagen! 

Lees meer...

De doelgroep dit zich geen senior voelt, maar eigenlijk Tien Jaar Jonger (TJJ)! TJJ werkt met een gevarieerd programma waarbij getraind wordt met veel diverse oefeningen.

Lees meer...

Dru Yoga is een Yin vorm van yoga, met zijn oorsprong in India. Dru Yoga gaat uit van zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling. Dru Yoga: de yoga van het hart.

Lees meer...

TRX is een Total Body Training. Kracht, flexibiliteit & balans staan hierbij centraal. Er wordt gewerkt met zwaartekracht en lichaamsgewicht door te hangen aan een spanband met grepen.  

Lees meer...

Club Power is een groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten. Tijdens deze work-out train je alle belangrijke spiergroepen door middel van verschillende krachtoefeningen.

Lees meer...

Spinning is een groepsles waarbij op het ritme van muziek wordt gefietst op een spinningfiets. Bij deze les zijn de elementen van het ‘fietsen op de weg’ naar binnen gehaald. Een uurtje calorieën verbranden!

Lees meer...